Meestergetallen: bellen en chatten met waarzeggers

MEESTERGETALLEN

Meestergetallen zijn meervoudige getallen zoals 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 , 99. Deze getallen zitten bijvoorbeeld verborgen in je naam of geboortedatum en behoren tot de Grotere Werkelijkheid die veelal gebaseerd is op eenheid van meestergetallen.

MEESTERGETALLENMEESTERGETALLEN

Dubbele getallen of meestergetallen hebben een speciale betekenis (ze versterken elkaar, geven je dubbele kracht). Via numerologie en de analyse van je naam en voornaam kunnen onze waarzeggers kijken of er meestergetallen in voorkomen. De meestergetallen worden door onze waarzeggers gelezen om u te helpen een inzicht te krijgen in je leven.

Meestergetallen hebben allemaal een eigen betekenis die u kunnen zeggen wat u te wachten staat. Meestergetallen vertellen heden, verleden en toekomst bij uitvoering door een waarzegger.

Meestergetallen worden vaak geassocieerd met universele wetten, spiritualiteit, verlichting en de ontwikkeling van de ziel. In de numerologie kan men je naam analyseren in termen van cijfers door elke letter te vervangen met een nummer en dan tot een eindgetal te komen. Dit eindgetal kan dan worden gebruikt om informatie over jou te verkrijgen of om je levenspad en toekomst te begrijpen. Bij de analyse van je naam wordt een meestergetal vaak gezien als een belangrijke indicator voor spirituele ontwikkeling, verlichting of krachtige leiderschap.

Stuur 1 van onze waarzeggers een e-mail of bel ze op om te weten te komen wat meestergetallen voor u kunnen betekenen.DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Bel goedkoper met waarzeggers, e-mail met helderwetende waarzeggers, geniet van tal van ledenvoordelen.

waarzeggers MEESTERGETALLENMEESTERGETALLEN

Meestergetallen, zonder dat men er daadwerkelijke kennis van heeft opgedaan, weet een ieder toch waar het over gaat, een speciale cijfercombinatie. Men krijgt zonder de benodigde kennis een bijzonder gevoel bij meestergetallen, we spreken hier over een getallenreeks of getalcombinatie met een bijzondere betekenis erachter. De meestergetallen bevatten een reeks van meerdere opeenvolgende getallen of dubbele paren.

Door de eeuwen heen wordt het fenomeen meestergetallen gebruikt, ook wel het teken van de engelen genoemd. Dit verband is te weerleggen naar de aartsengel Metatron nadat er van gods afkomst getallen werden opgenomen.

Men gaat niet opzoek naar meestergetallen, de meestergetallen vinden jou. Dit kan onder andere door de digitale tijd van de klok, denk bijvoorbeeld aan 22u22 en 11u11. Het fenomeen kan achtereenvolgens voorbij komen, het kan zomaar zijn dat je het elke dag mee maakt op 13u13. Deze situatie kan geanalyseerd worden door onze helderzienden, wat gebeurt er rond dat tijdstip? Het kan ook zomaar zijn dat het meestergetal in je geboortejaar of datum zit verwerkt.

Meestergetallen zijn een onderdeel van de numerologie, op de echte meestergetallen na zoals 11, 22 en 33 worden de overige getallen gereduceerd tot 1 getal. Dit kan zo ook met dagen worden gedaan, als je bijvoorbeeld op 15-03-1992 geboren bent krijg je het volgende, 1+5+0+3+1+9+9+2= 30, 3+0= 3. Nummer 3 is dan het engelengetal/meestergetal waar een boodschap aan verbonden is.

Wil je ontdekken welke meestergetallen in jouw leven aanwezig zijn en wat dit voor jou betekent? Neem dan nu contact op met 1 van onze betrouwbare helderzienden en laat je engelentekens niet langer op zich wachten.

Helderzienden gebruiken cijfers om de vibratie en betekenis van letters en woorden te analyseren en komen zo tot cijfercombinaties die geassocieerd worden met specifieke eigenschappen en kenmerken van jou als persoon. Je geboortedatum, je naam, je adres kunnen zo geanalyseerd worden. Numerologie wordt vaak gebruikt om inzicht te krijgen in relaties, carrièrekeuzes, problemen en andere belangrijke levensbeslissingen.FACEBOOK MEESTERGETALLEN

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over Meestergetallen. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze waarzeggers en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE WAARDERING OVER WAARZEGGER OLGA

bedankt voor het gesprek grt dirk

TOP