Reiki: bellen en chatten met waarzeggers

REIKI

Reiki is werken met universele energie. Met Reiki wordt de energie doorgegeven via de handen, handoplegging dus. Een waarzegger die Reiki toe past, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik.

REIKIREIKI

Met Reiki is het de waarzegger-ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Reiki houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. De optredende bijwerkingen van Reiki zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen.

Reiki zorgt er voor dat u en uw lichaam zich weer lekker in z'n vel gaat voelen en daar door zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen.

Met Reiki werkt het ook andersom, als je emotionele lichaam zich goed voelt, dan zal je lijfelijke lichaam dat ook doen, zo zitten we weer in een opwaartse spiraal. Met Reiki treedt er een positieve verandering op niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet. Dit heeft dan weer zijn uitwerking op je hele omgeving.DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Bel goedkoper met waarzeggers, e-mail met helderwetende waarzeggers, geniet van tal van ledenvoordelen.

waarzeggers REIKIREIKI

Reiki is een manier om energie door het hele lichaam te leiden en om zo zelfgenezend vermogen te versterken van je lichaam. Het is niet het waarzegger die je geneest, maar het is je eigen interne energie die de genezing tot stand brengt. Het enige wat de waarzeggers doen is die interne Reiki-energie, die eigen helende energie kanaliseren en naar de juiste probleemzone in je lichaam brengen. Reiki is levenskrachtenergie vanuit jezelf, spiritueel gekanaliseerd door onze waarzeggers om je zo innerlijk te versterken.

De Reiki-interactie tussen jou en een een waarzegger maakt energetische krachten vrij die jouw lichaamsfuncties stuurt, het veroorzaakt dynamische veranderingen en trillingen die zowel fysiek als en psychologische functies in je lichaam stimuleren.

Reiki kan energie overdragen door middel van aanraking, deze aanrakingen kunnen helpen om het lichaam te helen en in balans te brengen. Reiki is afkomstig uit Japan en wordt vaak gebruikt als aanvulling op reguliere geneeswijzen.

Reiki van op afstand zal je levensenergie in het lichaam bevorderen, je stressniveau, angsten en pijn verminderen. Reiki kan worden uitgevoerd op mensen en dieren en kan zowel lichamelijke klachten verminderen, maar ook mentale en emotionele problemen aanpakken.

Reiki is geschikt voor ondersteuning bij een gezonde levensstijl en voor het versterken van het immuunsysteem.FACEBOOK REIKI

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over Reiki. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze waarzeggers en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE WAARDERING OVER WAARZEGGER OLGA

bedankt voor het gesprek grt dirk

TOP